-20% NUOLAIDA SU KODU: GROZIS20

EXUVIANCE REKOMENDUOJA: KASDIENĖS ODOS PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS SU SPF

EXUVIANCE REKOMENDUOJA: KASDIENĖS ODOS PRIEŽIŪROS PRIEMONĖS SU SPF

Saulė – draugas ar priešas? Saulė palaiko gyvybę, gerina nuotaika. Sergantys žvyneline, atopiniu dermatitu, akne pastebi, kad pavasarį-vasarą odos būklė pagerėja. Vis dėlto, ultravioletiniai spinduliai prasiskverbdami į odą, pažeidžia ląstelių DNR, todėl didėja rizika susirgti odos vėžiu, kuris pasaulyje yra nustatomas dažniausiai. Suglebusi, raukšlėta, nusėta pigmentinėmis dėmėmis oda rodo, kad žmogus labai mėgsta saulę.

Norite, kad oda išsaugotų jaunatviškumą ir skaistumą? Naudokite SPF apsaugą kiekvieną dieną! Saulės žala yra vienas iš dažniausių veiksmių, lemiančių odos senėjimo procesų greitėjimą bei rožinės ar pigmentacijos suaktyvėjimą. Dalinamės TOP Exuviance priemonėmis su SPF apsauga!

BRANDŽIAI ODAI

EXUVIANCE atkuriamasis kremas AGE REVERSE SPF 30

Dieninis veido kremas apsaugo odą nuo kasdienės saulės sukeliamo senėjimo. UV filtrai ir triguba antioksidantų formulė su granatų ekstraktu bei vitaminais A ir E apsaugo nuo aplinkos agresorių, laisvųjų radikalų pažaidos. Trigubas stangrinamasis kompleksas (neogliukozaminas, retinolis ir peptidai) stangrina odą, užpildo gilesnes raukšles, suvienodina odos spalvą, šviesina pigmentines dėmes, skaistina, skatina odos atsinaujinimą.

MIŠRIAI – RIEBIAI ODAI, LINKUSIAI Į PIGMENTACIJĄ
EXUVIANCE dieninė emulsija DAILY CORRECTOR, SPF 35

Kasdienis trejopo poveikio lengvas drėkinamasis kremas suteikia plataus spektro apsaugą (SPF 35) nuo UV spindulių. NeoGlucosamine – nerūgštinis šveitiklis – kartu su B-rezorcinoliu ir ciberžolės ekstraktu lygina odos toną ir tekstūrą, mažina porų dydį, valo odą jos nedirgindamas. Antioksidantai – vitaminas E ir vynuogių sėklų ekstraktas – apsaugo nuo aplinkos pažaidos, lėtina senėjimą, skaistina, jaunina odą. Nekomedogeninė. Neaknegeninė. Be kvapiklių ir aliejaus.

VISŲ TIPŲ ODAI
EXUVIANCE apsauginė mineralinė BB emulsija SPF 50+
Lengva emulsija apsaugo natūralų odos kolageną bei stangrumą, neutralizuoja laisvuosius radikalus ir apsaugo ląstelių DNR. Polihidroksi rūgštys (PHA) apsaugo odos drėgmės barjerą, papildo lipidais; antioksidantai – vitaminas E ir žaliosios arbatos ekstraktas – stiprina natūralią odos apsaugą nuo aplinkos pažaidos. Natūralus atspalvis prisitaiko prie odos spalvos. Gali būti naudojama po dermatologinių ir estetinių odos procedūrų. Be kvapiklių ir aliejaus. Nekomedogeninė. Neaknegeninė.

PATARIMAS:
Paplūdimiui ar ilgesniam buvimui saulėje rekomenduojama rinktis taip vadinamus saulės produktus.

Ko ieškai?